Krassen verwijderen auto

Krassenverwijderenauto.net

Grote of kleine krassen: het valt gelukkig allemaal te herstellen. Ook andere onregelmatigheden op uw auto kunnen binnen no-time hersteld worden. Het overkomt alle voertuig bestuurders wel eens, een onverwacht krasje op het voertuig door parkeerschade, een tak die langs het voertuig heeft geschuurd of een schaafplek. Als het verf niet is beschadigd onder het eerste laklaag dan hoeft de auto gelukkig niet opnieuw gespoten te worden. 

Autoschadeherstel

Kleine schades

Kleine schades of krassen kunnen worden gepolijst. Hierbij wordt de auto eerst grondige schoongemaakt, daarna kunnen de krassen worden behandeld. Het is van belang dat dit nauwkeurig gedaan wordt door een specialist. Het kan namelijk voorkomen dat wanneer u niet de juiste materialen gebruikt, het zo kan zijn dat de lak juist beschadigd of dat de krassen alleen maar dieper worden. Op ServiceRight autos vind u de juiste informatie en specialisten waarbij u betrouwbaar terecht kunt indien u een afspraak wilt maken voor het herstel van autoschade.

Grote schades 

Bij de grotere/diepere krassen moet er wel gekeken worden naar een nieuwe laklaag. Als de schadeplek niet te groot is, wordt er spotrepair gebruikt om de krassen of andere oneffenheden te herstellen. Mocht de kras wel groot zijn, moet het hele autodeel opnieuw gespoten worden. 

Spotrepair

Bij deze methode worden diepere krassen of schades die niet al te groot zijn, hersteld zonder dat de auto opnieuw gespoten moet worden. Omdat het spotrepair al in één dagdeel kan worden uitgevoerd is het schadeherstel aanzienlijk goedkoper. 

Afspraak maken?

U kunt direct een afspraak inplannen op ServiceRight autos voor de juiste en betrouwbare autoschade herstel. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *